Kugledyne baby

Vi vil naturligvis gerne gøre alt hvad vi kan for at sikre, at vores børn får så godt et liv som overhovedet muligt. En ting som er meget vigtigt gennem hele vores liv, og bestemt også få nyfødte babyer, er at vi en god nattesøvn. Søvn er altafgørende for vores velvære, humør, energi, helbred og meget mere. Derfor er det naturligvis vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at sikre, at vores babyer får så god en søvn som muligt i starten af deres liv, når der kroppe og hjerne er i fuld udvikling, og får alvor har brug for søvn. En måde du kan forbedre rammerne for en god søvn, er ved at investere i en god kugledyne til din baby.

Køb kugledyne til baby

Måske har du ikke hørt om kugledyner før og det kan også være, at det som udgangspunkt lyder lidt mærkeligt med en kugledyne. En kugledyne er en dyne, som har mange lommer med små glaskugler, der gør at dynen former sig efter babyens krop. Glaskuglerne er små og larmer ikke. Der er flere forskellige fordele ved at sove med en kugledyne og der er også en god mængde forskning bag fordelene ved kugledyner. Den øget vægt af kugledynen, kombineret med måden en god kugledyne er designet på, giver den en masse gode egenskaber, som er specielt gode for babyer, der har svært ved at finde ro, når de skal sove. Nedenunder kan du læse mere om fordelene ved at sove med en kugledyne, samt se en række kugledyner, som vi anbefaler grundet deres høje kvalitet.

Giv din baby en bedre søvn med en kugledyne

En af de primære fordele ved at anskaffe en kugledyne til din baby er, at en kugledyne giver din baby ro og tryghed i sengen. En kugledyne har nemlig en unik evne til at forme sig efter babyens krop, hvilket giver babyen en følelse af en behagelig omfavnelse. Det giver en tryghedsfølelse og gør det nemmere for babyen at falde til ro. Kugledyner er gode for alle babyer, men er specielt oplagt for babyer der har ADHD eller oplever motorisk uro. Derudover er kugledyner med til at forøge produktionen af melatonin, som er kroppens søvnhormon. Den mindsker også stress og urolighed. Derudover giver den babyen tryghed og ro, hvilket er specielt vigtigt for de helt små.

Duermo Kugledyne Kids/junior

Duermo Kugledyne er fyldt med små antibakterielle glaskugler. Udover at gøre dynen antibakteriel, så giver disse glaskugler også dynen den helt perfekte vægt. Denne vægt gør at dynen giver dit barn en tryg følelse af et kram, hvilket gør det lettere for barnet at falde til ro. Dynen er også specifik designet til at give denne følelse af et kram, samt af behagelige kvalitetsmaterialer, hvilket giver din baby de bedst forudsætninger for en lang og god søvn. Ved køb af en MountainBlanket kugledyne medfølger dynen, betræk og en rejsepose til dynen.

Baby kugledyne hugged

Babykugledynen fra hugged er den billigste kugledyne på vores liste, men bestemt stadig en god kugledyne, som også kan give din baby en tryg og rolig søvn. Hugged har forskning bag deres dyne, som viser tre primære fordele ved deres dyne. Den første fordel er, at dynen øger produktionen af melatonin, hvilket er kroppens søvnhormon og enormt vigtigt for en god nattesøvn. Derudover giver dynen tryghed og mindre uro i kroppen, hvilket ofte er en af årsagerne til at babyer har svært ved at falde i søvn. Sidst men ikke mindst, så nedsætter dynen mængden af stresshormoner i kroppen, hvilket naturligvis er meget gavnligt for en baby. Dynen kan købes i tre forskellige vægtklasser, så man kan vælge den der passer perfekt til din baby.

Hvorfor er en kugledyne god til baby?

Der er flere forskellige årsager til, at kugledyner er meget gode til babyer. Kugledynen kan være specielt gode for spædbørn, som er født for tidligt og derfor ikke har et færdigudviklet sansesystem, da kugledyner er sansebeskyttende. Derudover er kugledyner specielt gode til hyperaktive børn der har svært ved at falde til ro, fordi dynen har unikke evner til at give en beroligende og tryg følelses når man ligger under den. Børn med ADHD eller lammelser har også meget gavn af dynen, da den giver dem ro og stimulerer kroppen under søvnen. Udover det har børn uden nogen specielle lidelser også godt af dynen, da det bare er en meget behagelig dyne at sove med.

Se også

Kugledyne til voksen

Kugledyne til børn

Kugledyne til baby